Historie

Claassen Schilderwerken: echte schilders sinds 1987!

Claassen Schilderwerken is door Gerard Claassen opgericht in 1987. Wat begon als een eenmanszaak met 3 werknemers, groeide in enkele jaren uit tot een gerenommeerd bedrijf.

De werkzaamheden lagen in de begin jaren enkel in de particuliere sector. Echter na een aantal jaren schilderwerkzaamheden in de regio Uden te hebben verricht, werd duidelijk dat Claassen aan uitbreiding toe was.

Door nieuwe werknemers aan te nemen, breidde de werksector uit.

Naast particulieren konden nu ook kleine en grote bouwbedrijven en aannemers van de diensten van Claassen Schilderwerken gebruik maken.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot AF-erkend en VCA gecertificeerd bedrijf met zo'n 25 werknemers.

De huidige werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk ten behoeve van utiliteits- en woningbouw.

Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in beglazing en wandafwerking.

Sinds 1 januari 2002 beschikt Claassen schilderwerken ook over een eigen onderhoudsbedrijf, Claassen Service Center. Met deze divisie bieden wij alle soorten onderhoud en reparaties aan (huur)woningen en bedrijven in de breedste zin van het woord.

Bij Claassen maken wij geen onderscheid tussen kleine of grote klanten, bedrijven of particulieren. Iedereen is gelijk en kan bij ons terecht voor een deskundig advies.