Profiel

Gerard Claassen richtte in 1987 het schildersbedrijf op. Wat begon als een eenmanszaak met 3 werknemers, groeide al snel uit tot een gerenommeerd bedrijf.

In de beginjaren lagen de werkzaamheden enkel in de particuliere sector. Na enkele jaren schilderwerkzaamheden in de regio Uden te hebben verricht, werd duidelijk dat Claassen Schilderwerken aan uitbreiding toe was. Er werden nieuwe werknemers aangenomen en de werksector werd uitgebreid. Door deze stap voorwaarts konden nu ook kleine en grote bouwbedrijven en aannemers van onze diensten gebruik maken. 

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot AF en VCA gecertificeerd bedrijf met zo'n 25 werknemers.

De huidige werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk ten behoeve van utiliteits- en woningbouw en daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in beglazing en wandafwerking. 

Sinds 1 januari 2002 beschikt Claassen schilderwerken ook over een eigen onderhoudsbedrijf: Claassen Service Center. Met deze divisie bieden wij alle soorten onderhoud en reparaties aan (huur)woningen en bedrijven in de breedste zin van het woord.

Bij Claassen maken wij geen onderscheid tussen kleine of grote klanten, bedrijven of particulieren; iedereen is gelijk en kan bij ons terecht voor een deskundig advies.