Onderhoudsplan

Uiteraard verzorgen wij met plezier uw incidentele schilderwerken, maar we kunnen ook een onderhoudsplan opstellen. Om de kosten van uw onderhoud beheersbaar te houden verzorgen wij een onderhoudsplan met daar aan gekoppeld een meerjarenplan. Hierdoor kunt u het onderhoud verspreiden over meerdere jaren en zo de kosten beperken, zonder verlies van kwaliteit. Een onderhoudsplan waarborgt structureel het preventieve onderhoud waardoor uw woning of bedrijfspand altijd goed beschermd blijft tegen weersinvloeden.

Waarom kiezen voor een onderhoudsplan?

Een onderhoudsplan richt zich op de toekomst. Wanneer een woning in perfecte conditie verkeert, is de waarde groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Afhankelijk van de staat van het schilderwerk, is het onderhoudsplan een overeenkomst die u voor meerdere jaren kunt aangaan. Gaat u met ons een onderhoudsovereenkomst aan, dan weet u voor de komende jaren exact welk prijskaartje hieraan vast hangt. Daar tegenover staat structureel kwaliteitsschilderwerk en een gegarandeerd uitstekende conditie van uw onroerend goed.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Om te beginnen inspecteren we de woning of het bedrijfspand. Nadat we de problemen in kaart hebben gebracht, kijken we naar de beste en meest duurzame oplossing. In overleg met u wordt er bepaald wat er allemaal moet gebeuren aan het buitenschilderwerk. Deze gemaakte afspraken worden vastgelegd in een duidelijke overeenkomst met onderhoudsplan.

Onderhouden is overhouden!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.